„Rozmýšľate, čo navariť cez víkend? Rezeň plnený syrom a zemiaková kaša – to je to pravé.“
Ingrediencie
400 g
bravčového mäsa
soľ
80 g
syra eidam
40 g
hladkej múky
2
vajcia
40 g
strúhanky
olej na vyprážanie
Postup
Bravčové mäso nakrájame na 4 rezne, naklepeme ich a osolíme.
Na každý plát dáme kus syra eidam (môžeme ho aj nahrubo nastrúhať) a plát preložíme ako kapsu.
Naplnené rezne obalíme najprv v hladkej múke, potom v rozšľahaných vajciach a na záver v strúhanke.
Pripravené rezne vyprážame v horúcom oleji a potom z nich papierovými obrúskami odsajeme prebytočný tuk. Rezne podávame podľa chuti so zemiakovou kašou, zemiakovým šalátom alebo len s čerstvou či dusenou zeleninou.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM