„Lahodné a sladké vínové koláčiky pripravíte rýchlo a jednoducho.“
Ingrediencie
280 g
hladkej múky
280 g
stuženého tuku (Cera)
alebo masti
6 PL
bieleho vína
2 bal.
vanilkového cukru
a práškový cukor
na posypanie
Postup
Múku, zmäknutý tuk a víno spojíme v mise, vypracujeme hladké cesto a odložíme ho na niekoľko hodín do chladničky.
Vychladené cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske a povykrajujeme z neho rôzne tvary, ktoré poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
Pečieme pri teplote 180 °C dozlatista asi 10 minút. Ešte horúce upečené koláčiky obaľujeme v práškovom cukre zmiešanom s vanilkovým cukrom.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM