„Máte chuť na tatarák, ale nemáte mäso? Nevadí, máme riešenie.“
Ingrediencie
750 g
baklažánu
olivový olej
30 g
vlašských orechov
4
strúčiky cesnaku
petržlenová vňať
čierne korenie
chlieb na hrianky
Postup
Baklažány nakrájame pozdĺžne na polovicu, osolíme a odložíme na 20 minút, aby pustili vodu. Osušíme ich papierovou servítkou, potrieme olivovým olejom a dáme piecť do rúry na gril.
Medzitým na sucho opečieme orechy a posekáme na drobno.
Vychladnuté baklažány vydlabeme lyžicou a nasekáme na jemno, pridáme olivový olej, nasekaný cesnak na jemno, petržlenovú vňať a orechy. Zamiešame a dochutíme soľou a čiernym korením.
Podávame na hrianke.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM