Svieži uhorkovo-ananásový šalát

Náročnosť
15min
Príprava

Cena / porciu
2
Počet porcií

„Netradičná kombinácia uhorky a ananásu presvedčí svojou sviežou chuťou.“

Ingrediencie

1
stredne veľký ananás
1
šalátová uhorka
1/2
citróna
1
paprička čili
150 g
kuracích pŕs
soľ
mleté čierne korenie
1 PL
kryštálového cukru
1 PL
medu
olivový olej
rukola a lístky mäty

Postup

  1. Ananás aj uhorku očistíme a nakrájame na drobné kocky.
  2. Čili papričku nakrájame na tenké pásiky a pridáme do misky k uhorke a ananásu.
  3. Primiešame lyžicu medu, lyžicu kryštálového cukru, vytlačíme polovicu citróna, posolíme, okoreníme a poriadne premiešame.
  4. Na záver pokvapkáme olivovým olejom. Šalát môžeme ozdobiť lístkami mäty a rukolou.
  5. Kuracie prsia opečieme na panvici, osolíme a okoreníme. Šalát servírujeme s mäskom opečeným dozlatista.