„Jedno z najobľúbenejších detských jedál trochu inak. Vyskúšajte!“
Ingrediencie
400 g
špagiet
500 g
mletého mäsa
400 g
paradajkového pretlaku
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
2
strúčiky cesnaku
1
cibuľa
parmezán (na posypanie)
olivový olej
Postup
Cibuľu a cesnak ošúpeme, nakrájame nadrobno a opečieme na rozpálenom oleji (stačí minimum oleja).
Pridáme mäso, ktoré taktiež opečieme. Dochutíme soľou, korením a mletou paprikou.
K mäsu pridáme paradajkový pretlak.
Všetko spolu poriadne premiešame a necháme variť približne 15 minút. Medzitým uvaríme špagety podľa návodu na obale al dente (bežne varíme cca 8 až 13 min.).
Keď je mäso hotové, zmiešame ho s uvarenými špagetami a podávame bohato posypané strúhaným parmezánom.
Rada
Namiesto rajčinového pomodora môžeme použiť mletú sladkú alebo štipľavú papriku. Stačí jedna až dve kávové lyžičky.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM