„Výborná slaná obmena obľúbenej štrúdle. Vyskúšajte a z chuti budete prekvapení.“
Ingrediencie
500 g
lístkového cesta
200 g
tvrdého syra
300 g
špenátu
1 PL
masla
2
vajcia
3
strúčiky cesnaku
soľ
Postup
Špenát umyjeme, nadrobno pokrájame a krátko podusíme na masle. Pridáme rozšľahané vajcia, prelisovaný cesnak, podľa chuti soľ a ešte niekoľko minút spolu miešame na ohni.
Cesto na pomúčenej doske vyvaľkáme na okrúhlu placku, dáme do koláčovej formy a vytiahneme aj po bokoch. Na cesto rozložíme špenátovú plnku, posypeme ju strúhaným syrom a pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 220 °C asi 20 minút.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM