„Ak neviete, ako pokryť svoju dennú dávku zeleniny, tu je riešenie – šalát s grilovanou tekvicou, chutný a jednoduchý.“
Ingrediencie
1
tekvica
4 PL
tekvicového oleja
2 PL
balzamikového octu
zmes listových šalátov
cherry paradajky
na ozdobenie
Postup
Tekvicu olúpeme, nakrájame na mesiačiky, osolíme a upečieme na plechu v rúre vyhriatej na 200 °C.
Pečieme asi 40 minút.
V šalátovej mise zľahka premiešame upečené kúsky tekvice so šalátovými listami.
Z balzamikového octu a tekvicového oleja si pripravíme zálievku.
Hotovou zálievkou prelejeme šalát, opäť zľahka premiešame. Ozdobíme cherry paradajkami.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM