„Ľahký obed? Príprava sviežeho šalátu vám nezaberie veľa času.“
Ingrediencie
4
veľké šampiňóny
1
šalotka
1
mladá cibuľka
100 g
mladého špenátu
3
paradajky
1
hlávka mladého šalátu
hrsť
vlašských orechov
soľ
mleté čierne korenie
olivový olej
1 až 2 PL
medu
pažítka
Postup
Šalát nakrájame na štvrtiny.
Nakrájame si aj šampiňóny, šalotku, mladú cibuľku a paradajky – restujeme ich na rozpálenom olivovom oleji, osolíme a okoreníme.
Do panvice pridáme med a vlašské orechy, všetko poriadne premiešame, nech sa nám spoja chute, a posypeme nasekanou pažítkou.
Pripravenú opečenú zmes primiešame k nakrájanému šalátu.
Na záver pridáme ešte špenát, paradajky a môžeme servírovať.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM