„Treska s cuketou je výborná kombinácia nielen na nedeľnú grilovačku, ale aj v bežný deň. “
Ingrediencie
2
cukety
soľ
1 PL
feniklových semienok
½
zväzku tymianu
750 g
tresky
olej
Postup
Cuketu umyjeme, konce odkrojíme a pomocou škrabky na zemiaky alebo nožom nakrájame na tenké plátky. Tie poukladáme vedľa seba a zľahka osolíme.
Tymian umyjeme, dosucha vytrasieme a lístky otrháme. Rybu rozdelíme na 6 častí, ochutíme soľou, korením, tymianom a feniklovými semienkami.
Plátky cukety osušíme papierovým obrúskom, vždy 2 plátky preložíme cez seba do kríža a do stredu položíme kúsok ryby. Cez rybu obtočíme cuketu a pomocou kuchynskej nite balíčky upevníme.
Balíčky potrieme olejom a na horúcom grile opekáme z každej strany asi 3 minúty.
Podávanie
Môžeme podávať a dozdobiť s reďkovkou, zľahka dochutiť citrónom.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM