„Tradičná polievka z drobkov zasýti aj najväčších hladošov.“
Ingrediencie
500 g
husacieho mäsa aj s kosťami
500 g
husacích drobkov
500 g
koreňovej zeleniny
200 g
kelu
1
cibuľa
celé nové korenie
celé čierne korenie
50 g
zeleru
soľ
petržlenová vňať
Postup
Umyté mäso aj s kosťami, drobky, očistenú zeleninu a koreniny dáme do 5 l vody a varíme aspoň 2 hodiny na miernom ohni.
Keď je polievka uvarená, mäso aj zeleninu vyberieme, nakrájame na kocky a polievku servírujeme spolu s mäsom, zeleninou aj drobkami, posypanú nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM