Polievka z husacích drobkov

Náročnosť
120min
Príprava

Cena / porciu
6
Počet porcií

„Tradičná polievka z drobkov zasýti aj najväčších hladošov.“

Ingrediencie

500 g
husacieho mäsa aj s kosťami
500 g
husacích drobkov
500 g
koreňovej zeleniny
200 g
kelu
1
cibuľa
celé nové korenie
celé čierne korenie
50 g
zeleru
soľ
petržlenová vňať

Postup

  1. Umyté mäso aj s kosťami, drobky, očistenú zeleninu a koreniny dáme do 5 l vody a varíme aspoň 2 hodiny na miernom ohni.
  2. Keď je polievka uvarená, mäso aj zeleninu vyberieme, nakrájame na kocky a polievku servírujeme spolu s mäsom, zeleninou aj drobkami, posypanú nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou.