„O večeru či obed postarané. Výborný vegetariánsky recept na každý deň.“
Ingrediencie
400 g
syra oštiepok
100 g
šampiňónov
1
cibuľa
olej
2
vajcia
100 ml
mlieka
80 až 100 g
hladkej múky na cestíčko
Postup
Šampiňóny očistíme a nakrájame nadrobno, rovnako očistíme a nakrájame nadrobno aj cibuľu. Oboje opečieme na oleji a trochu podusíme, necháme vychladnúť.
Syr nakrájame na plátky. Medzi dva plátky vždy dáme trochu plnky a môžeme ich spojiť špáradlom. Z vajec, mlieka a múky vypracujeme cestíčko, naplnené kúsky oštiepka obalíme v cestíčku a vyprážame v horúcom oleji dozlatista.
Špáradlá odstránime a oštiepok podávame najlepšie so zeleninovým šalátom.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM