Plnený oštiepok v cestíčku

Náročnosť
30min
Príprava

Cena / porciu
4
Počet porcií

„O večeru či obed postarané. Výborný vegetariánsky recept na každý deň.“

Ingrediencie

400 g
syra oštiepok
100 g
šampiňónov
1
cibuľa
olej
2
vajcia
100 ml
mlieka
80 až 100 g
hladkej múky na cestíčko

Postup

  1. Šampiňóny očistíme a nakrájame nadrobno, rovnako očistíme a nakrájame nadrobno aj cibuľu. Oboje opečieme na oleji a trochu podusíme, necháme vychladnúť.
  2. Syr nakrájame na plátky. Medzi dva plátky vždy dáme trochu plnky a môžeme ich spojiť špáradlom. Z vajec, mlieka a múky vypracujeme cestíčko, naplnené kúsky oštiepka obalíme v cestíčku a vyprážame v horúcom oleji dozlatista.
  3. Špáradlá odstránime a oštiepok podávame najlepšie so zeleninovým šalátom.