Pečeňová nátierka

Náročnosť
25min
Príprava

Cena / porciu
4
Počet porcií

„Hrianky s pečeňovou nátierkou a brusnicovým džemom patria k naším najobľúbenejším jedlám. A čo vy? Máte ich radi?“

Ingrediencie

30 g
slaniny
200 g
pečene (podľa chuti kuracia,
bravčová, hovädzia
alebo kačacia)
40 g
cibule
2
malé strúčiky cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
majorán

Postup

  1. Slaninu nakrájame nadrobno a rozpražíme na panvici.
  2. Na slanine potom opečieme olúpanú, nadrobno nakrájanú cibuľu a pridáme tiež nakrájanú očistenú pečeň.
  3. Všetko spolu sprudka opekáme a dochutíme soľou, korením, prelisovaným cesnakom aj majoránom.
  4. Keď zmes trochu vychladne, rozmixujeme ju a podávame s hriankami alebo čerstvou bagetou.