„Krémeš by mal stuhnúť, nezaručujeme však, že stihne. Možno ho zjete už skôr.“
Ingrediencie
3 balíky
štvorcových sušienok
3 balíky
Zlatého klasu
6 PL
kryštálového cukru
1 bal.
vanilkového cukru
3
bielky
soľ
1,5 l
mlieka
1 bal.
čokoládovej polevy
Postup
V 1,5 litra mlieka rozmiešame Zlatý klas, oba druhy cukru a za stáleho miešania uvaríme hustý puding. Necháme ho vychladnúť za občasného premiešavania, aby sa nevytvorila koža.
Do bielkov pridáme štipku soli a vyšľaháme tuhý sneh, ten potom zapracujeme do vychladnutého pudingu.
Na hlbší menší plech poukladáme tesne vedľa seba jednu vrstvu sušienok, nalejeme pudingový krém a navrch dáme druhú vrstvu sušienok.
Na sušienky nalejeme roztopenú čokoládovú polevu, rozotrieme a necháme stuhnúť. Krémeš krájame podľa veľkosti sušienok na jednotlivé porcie. Môžeme ešte dozdobiť šľahačkou.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM