„Sardinková, tuniaková,... ale poznáte nátierku z údenáča? Neoľutujete.“
Ingrediencie
1
veľká údená makrela
1
cibuľa
2
natvrdo uvarené vajcia
1
kyslá uhorka
150 ml
tatárskej omáčky
1 PL
horčice
soľ
mleté čierne korenie
Postup
Údenú rybu zbavíme kostičiek a rozkrájame nadrobno, dáme ju do misy a pridáme veľmi nadrobno nakrájanú cibuľu, nakrájané vajíčka, uhorku a dochutíme tatárskou omáčkou, horčicou, soľou a korením. Všetko dôkladne premiešame a rozmixujeme.
Podávame na plátkoch bagety, s kváskovým chlebom alebo ľubovoľným pečivom.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM