Nátierka z údenáča

Náročnosť
15min
Príprava

Cena / porciu
4
Počet porcií

„Sardinková, tuniaková,... ale poznáte nátierku z údenáča? Neoľutujete.“

Ingrediencie

1
veľká údená makrela
1
cibuľa
2
natvrdo uvarené vajcia
1
kyslá uhorka
150 ml
tatárskej omáčky
1 PL
horčice
soľ
mleté čierne korenie

Postup

  1. Údenú rybu zbavíme kostičiek a rozkrájame nadrobno, dáme ju do misy a pridáme veľmi nadrobno nakrájanú cibuľu, nakrájané vajíčka, uhorku a dochutíme tatárskou omáčkou, horčicou, soľou a korením. Všetko dôkladne premiešame a rozmixujeme.
  2. Podávame na plátkoch bagety, s kváskovým chlebom alebo ľubovoľným pečivom.