Morčacie s pórom a cestovinou

Náročnosť
40min
Príprava

Cena / porciu
4
Počet porcií

Ingrediencie

600 g
morčacích pŕs
1
pór
500 g
cestovín penne
1 téglik
smotany na varenie
200 ml
vývaru
soľ
mletá červená paprika
olej
tymian
100 g
strúhaného syra

Postup

  1. Pór nakrájame na kolieska, morčacie prsia na rezančeky. Na oleji opečieme najskôr pór, potom pridáme mäso a dobre opečieme. Dochutíme soľou, mletou červenou paprikou aj tymianom a podlejeme vývarom.
  2. Mäso dusíme domäkka, potom pridáme smotanu a necháme už len krátko prehriať. Posypeme ešte nastrúhaným syrom a necháme rozpustiť. Už nevaríme.
  3. Cestoviny uvaríme na skus v osolenej vode, podávame s pripraveným mäsom v omáčke.