„Rýchla a chutná večera pre celú rodinu. Dobrú chuť.“
Ingrediencie
600 g
morčacích pŕs
1
pór
500 g
cestovín penne
1 téglik
smotany na varenie
200 ml
vývaru
soľ
mletá červená paprika
olej
tymian
100 g
strúhaného syra
Postup
Pór nakrájame na kolieska, morčacie prsia na rezančeky. Na oleji opečieme najskôr pór, potom pridáme mäso a dobre opečieme. Dochutíme soľou, mletou červenou paprikou aj tymianom a podlejeme vývarom.
Mäso dusíme domäkka, potom pridáme smotanu a necháme už len krátko prehriať. Posypeme ešte nastrúhaným syrom a necháme rozpustiť. Už nevaríme.
Cestoviny uvaríme na skus v osolenej vode, podávame s pripraveným mäsom v omáčke.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM