Morčacie ragú s hlivou

Náročnosť
45min
Príprava

Cena / porciu
4
Počet porcií

„Liečivá hliva s jedinečnou kombináciou zdraviu prospešných látok poteší nielen vaše zdravie, ale aj chuťové poháriky.“

Ingrediencie

500 g
morčacích pŕs
500 g
hlivy ustricovej
1
cibuľa
1
strúčik cesnaku
olej
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
250 ml
smotany na varenie
100 ml
bieleho vína

Postup

  1. Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno. Hlivu nakrájame na pásiky a mäso na menšie kocky.
  2. Na horúcej panvici na oleji restujeme najprv cibuľu, potom pridáme mäso, hlivu s cesnakom, osolíme a pridáme mletú červenú papriku.
  3. Všetko premiešame, povaríme do zmäknutia a podlejeme smotanou na varenie.
  4. Mäso podlejeme bielym vínom a povaríme približne 5 minút (víno mäso príjemne dochutí).
  5. Servírujeme s ryžou alebo zemiakovou kašou podľa chuti.