„Kuracie prsia v medovej marináde chutia najmenším aj vyznávačom
zdravého životného štýlu.
“
Ingrediencie
400 g
kuracích pŕs
400 g
zemiakov
300 g
zelenej fazuľky
6
zelených cibuliek
4 PL
oleja
2 PL
horčice
2 PL
medu
šťava z 1 citróna
soľ
mleté čierne korenie
Postup
V mise zmiešame olej, horčicu, med a citrónovú šťavu.
Kuracie prsia osolíme, okoreníme, potrieme asi polovicou pripravenej marinády a poukladáme ich na pekáč vymastený olejom. Pečieme v rúre na 200 °C asi 20 minút.
Očistené zemiaky nakrájame na štvrtiny a uvaríme v osolenej vode. Počas varenia k nim pridáme očistené fazuľkové struky pokrájané na 5 cm kúsky.
Očistenú cibuľku nakrájame na kolieska a dáme do misy k zvyšnej marináde. Pridáme uvarené zemiaky a fazuľky, na plátky nakrájané upečené kuracie mäso a všetko spolu premiešame. Podávame s bielym chlebom.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM