„Obľubujete známy studený šalát coleslaw? Urobte si ho po slovensky.“
Ingrediencie
1
stredne veľká biela kapusta
1
stredne veľká červená
kapusta
3
mrkvy
2
cibule
2
natvrdo uvarené vajcia
200 g
údeného syra
250 ml
kyslej smotany
1
téglik majonézy
soľ
ocot
olej
Postup
Kapustu podľa potreby očistíme a nakrájame alebo v robote nastrúhame na jemné rezance.
Pokrájanú kapustu zmiešame, osolíme, pridáme nakrájanú cibuľu, trochu oleja a necháme odležať.
Potom do šalátu pridáme nastrúhanú mrkvu, syr, nakrájané vajcia a dochutíme majonézou a kyslou smotanou. Všetko spolu premiešame, dochutíme ešte octom a môžeme hneď podávať alebo necháme v chlade odležať.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM