„Chuť husacej pečienky, je chuťou jesene. Stačí si obliecť zásteru a pustiť sa do toho.“
Ingrediencie
500 g
husacej pečene
1
cibuľa
6 ks
klinčekov
250 g
bravčovej masti
Postup
Masť rozpustíme v rajnici.
Do očistenej pečene zapichneme klinčeky. Pečeň nekrájame, aby masť nezhorkla. Potom ju spolu s pokrájanou cibuľou vložíme do rozpustenej masti a pomaly dusíme približne 15 minút. Nesmie byť krvavá.
Hotovú pečeň preložíme do hlbokej misky a zalejeme ju scedenou masťou. Necháme vychladnúť.
Podávanie
Pečienku podávame na krajčekoch čerstvej bagety, chleba alebo na opečených hriankach.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM