„Netradičný perkelt budú milovať aj všetci klasici.“
Ingrediencie
1
kačka alebo 1/2 husi
60 g
masti (z husi alebo kačky)
1
veľká cibuľa
mletá červená paprika
20 g
hladkej múky
soľ
Postup
Z kačice alebo husi vyberieme tuk a mäso pokrájame na kúsky.
Tuk pokrájame a vyškvaríme, pridáme k nemu nadrobno posekanú cibuľu a popražíme. Pridáme mletú papriku, soľ, mäso a podlejeme vodou.
Mäso dusíme prikryté a počas dusenia ho zaprášime múkou a ešte podusíme.
Podávanie
Podávame najlepšie s haluškami alebo šúľancami či cestovinou.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM