„Chuť tradičného paprikáša nič nenahradí. Teda skoro nič. Lepší je len ten hubový.“
Ingrediencie
500 g
húb
60 g
masti
1
cibuľa
mletá červená paprika
soľ
mleté čierne korenie
250 ml
kyslej smotany
20 g
hladkej múky
Postup
Posekanú cibuľu speníme na masti, pridáme papriku, očistené huby pokrájané na väčšie kúsky, soľ, korenie a dusíme. Počas dusenia podlievame vodou podľa potreby.
Huby podusené domäkka zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, a ešte krátko povaríme.
Paprikáš chutí najlepšie s haluškami alebo ryžou.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM