„Urobiť chutného grilovaného pstruha nie je nič zložité... ak sa budete riadiť naším jednoduchým receptom.“
Ingrediencie
1
chladený pstruh
1 strúčik
cesnaku
1/2
citróna
2
zemiaky
soľ
mleté čierne korenie
rasca
červená paprika
paradajky
2 stonky
rozmarínu
olivový olej
Postup
Cesnak nakrájame na plátky. Pstruha narežeme po dĺžke, do vnútra vložíme dve stonky rozmarínu a nakrájaný cesnak. Posolíme zvnútra aj na povrchu.
Červenú papriku nakrájame na väčšie plátky. Zemiaky v šupke dobre umyjeme a taktiež nakrájame asi na 1 cm hrubé plátky.
Pstruha pokvapkáme olivovým olejom a začneme opekať na rozpálenej grilovacej panvici.
Pridáme zeleninu aj zemiaky, pstruha pokvapkáme zľahka citrónovou šťavou, dochutíme korením, soľou aj rascou. Grilujeme približne 5 až 7 minút z oboch strán, až kým nie je hotový.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM