„Obyčajné fašírky môžu omrzieť. Skúste zmenu a naplňte ich vajíčkami.“
Ingrediencie
200 g
mletého bravčového mäsa
200 g
mletého hovädzieho mäsa
6
vajec
hladká múka
strúhanka
na zahustenie a obalenie
soľ
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
olej na vyprážanie
Postup
Mleté mäso dochutíme soľou, korením a paprikou. Vymiešame zmes, podľa chuti pridáme ešte prelisovaný cesnak a rozdelíme na 4 časti.
Vajcia uvaríme natvrdo a olúpeme, necháme vychladnúť a potom každé zabalíme do časti mletej fašírkovej zmesi. Naplnené fašírkové gule obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach a strúhanke, vyprážame v oleji dozlatista.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM