„Zabudnite na tradičný guláš, túto sobotu sa varí cviklový! “
Ingrediencie
300 g
cvikly
100 g
mäkkej klobásy
4
zemiaky
50 g
údenej slaniny
1
lyžica masti
2
cibule
2
strúčiky cesnaku
mäsový vývar na podliatie
soľ
mleté čierne korenie
Postup
Očistenú cviklu nakrájame na kocky, mäkkú klobásu nakrájame na kolieska. Zemiaky olúpeme a nakrájame na osminky. Slaninu aj cibuľu nakrájame na kocky. V hrnci opražíme slaninu, kým nepustí tuk.
K slanine pridáme cibuľu, cviklu, zemiaky aj klobásu, ochutíme soľou a korením, vmiešame aj prelisovaný cesnak.
Všetko podlejeme mäsovým vývarom a prikryté dusíme domäkka
Hotový guláš ešte dochutíme podľa potreby soľou a korením.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM