Chlebíčky s bryndzovo-pivovou nátierkou

Náročnosť
15min
Príprava

Cena / porciu
4
Počet porcií

„Ozvláštnite svoje chlebíčky nezvyčajnou bryndzovo-pivovou nátierkou. Nech sa vaši hostia oblizujú až za ušami.“

Ingrediencie

250 g
bryndze
4 PL
masla
1
cibuľa
100 ml
piva
soľ
mletá rasca
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
pažítka na ozdobenie
lístky hlávkového šalátu
1
celozrnná bageta
1 biela
bageta

Postup

  1. Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. V mise zmiešame bryndzu so zmäknutým maslom, pridáme cibuľu, pivo, rascu, korenie, papriku a štipku soli. Všetko vymiešame najlepšie ručným šľahačom.
  2. Nátierku rozdelíme na plátky bagety, dozdobíme šalátom aj žeruchou.