„Ozvláštnite svoje chlebíčky nezvyčajnou bryndzovo-pivovou nátierkou. Nech sa vaši hostia oblizujú až za ušami.“
Ingrediencie
250 g
bryndze
4 PL
masla
1
cibuľa
100 ml
piva
soľ
mletá rasca
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
pažítka na ozdobenie
lístky hlávkového šalátu
1
celozrnná bageta
1 biela
bageta
Postup
Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. V mise zmiešame bryndzu so zmäknutým maslom, pridáme cibuľu, pivo, rascu, korenie, papriku a štipku soli. Všetko vymiešame najlepšie ručným šľahačom.
Nátierku rozdelíme na plátky bagety, dozdobíme šalátom aj žeruchou.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM