„Viete, že bryndza znižuje hladinu zlého cholesterolu aj hladinu cukru v krvi? A navyše, výborne chutí.“
Ingrediencie
250 g
bryndze
250 g
masla
1
červená cibuľa
1
mladá cibuľka
pažítka
soľ
mleté čierne korenie
krajce chleba
(množstvo záleží od vás)
paradajky a reďkovka
(na ozdobenie)
Postup
Bryndzu zmiešame so zmäknutým maslom.
Červenú cibuľu spolu s mladou cibuľkou nakrájame nadrobno.
Do vymiešanej bryndze pridáme nakrájanú cibuľu, dochutíme soľou, korením, pridáme ešte pažítku a všetko spolu dôkladne premiešame.
Hotovú nátierku natrieme na krajce chlebíka a ozdobíme paradajkami a reďkovkou podľa chuti (prípadne inou zeleninou).
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM