Bryndzová nátierka

Náročnosť
10min
Príprava

Cena / porciu
4
Počet porcií

„Viete, že bryndza znižuje hladinu zlého cholesterolu aj hladinu cukru v krvi? A navyše, výborne chutí.“

Ingrediencie

250 g
bryndze
250 g
masla
1
červená cibuľa
1
mladá cibuľka
pažítka
soľ
mleté čierne korenie
krajce chleba
(množstvo záleží od vás)
paradajky a reďkovka
(na ozdobenie)

Postup

  1. Bryndzu zmiešame so zmäknutým maslom.
  2. Červenú cibuľu spolu s mladou cibuľkou nakrájame nadrobno.
  3. Do vymiešanej bryndze pridáme nakrájanú cibuľu, dochutíme soľou, korením, pridáme ešte pažítku a všetko spolu dôkladne premiešame.
  4. Hotovú nátierku natrieme na krajce chlebíka a ozdobíme paradajkami a reďkovkou podľa chuti (prípadne inou zeleninou).