„Jedlo, ktorému sa nedá odolať! Pripravte si dnes lahodnú bravčovú pečeň.“
Ingrediencie
500 g
bravčovej pečene
2
jablká
1
lyžička škorice
trocha
paradajkového pretlaku
soľ
mleté čierne korenie
olej
Postup
Očistenú pečeň nakrájame na kúsky a restujeme na oleji. Dochutíme ju korením.
K pečienke pridáme nakrájané jablká zbavené jadrovníkov a spolu podusíme domäkka.
Pred koncom pridáme paradajkový pretlak, ešte podlejeme vodou a podusíme.
Na záver pečienku dochutíme soľou, škoricou aj korením.
Podávanie
Podávame s pečivom alebo ryžou či lokšami.
Zdieľanie receptu
COOKIES | Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.SÚHLASÍM