Bravčová pečeň s jabĺčkami

Náročnosť
30min
Príprava

Cena / porciu
4
Počet porcií

„Jedlo, ktorému sa nedá odolať! Pripravte si dnes lahodnú bravčovú pečeň.“

Ingrediencie

500 g
bravčovej pečene
2
jablká
1
lyžička škorice
trocha
paradajkového pretlaku
soľ
mleté čierne korenie
olej

Postup

  1. Očistenú pečeň nakrájame na kúsky a restujeme na oleji. Dochutíme ju korením.
  2. K pečienke pridáme nakrájané jablká zbavené jadrovníkov a spolu podusíme domäkka.
  3. Pred koncom pridáme paradajkový pretlak, ešte podlejeme vodou a podusíme.
  4. Na záver pečienku dochutíme soľou, škoricou aj korením.

Podávanie

Podávame s pečivom alebo ryžou či lokšami.